Exo Terra Forest Bark, Natural Terrarium Substrate

€ 8,95

Exo Terra Forest Bark, Natural Terrarium Substrate

€ 8,95

De Exo Terra Forest Bark is een 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar substraat voor reptielen, gemaakt van duurzame boomschors. Forest Bark is het ideale decoratieve substraat voor vochtminnende reptielen, amfibieën en ongewervelden uit tropische en bosachtige gebieden. De hygroscopische eigenschappen regelen de luchtvochtigheid op een natuurlijke manier door de absorptie enerzijds en het traag terug vrijgeven van vocht anderzijds.

Exo Terra Jungle Earth

€ 8,95

Exo Terra Jungle Earth

€ 8,95

De Exo Terra Jungle Earth is een 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar substraat gemaakt van duurzame houtschors. Jungle Earth is een decoratief substraat dat ideaal is om natuurlijke terrariums in te richten voor vochtminnende reptielen, amfibieën en ongewervelden. De hygroscopische eigenschappen regelen de luchtvochtigheid in het terrarium op een natuurlijke manier door de absorptie enerzijds en het traag vrijgeven van vocht anderzijds.

Exo Terra Rain Forest Substrate 26.4Liter PT3118

€ 24,95

Exo Terra Rain Forest Substrate 26.4Liter PT3118

€ 24,95

Het Exo Terra Rain Forest is een 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar, gemengd substraat voor reptielen gemaakt van duurzame Zee Den en Sphagnum mos. Het Regenwoud Terrarium Substraat is het ideale decoratieve substraat om een natuurlijk beplant terrarium in te richten voor vochtminnende reptielen, amfibieën en ongewervelden uit tropisch regenwoudgebied.

Exo Terra Snake Bedding 8.8Liter PT2767

€ 6,95

Exo Terra Snake Bedding 8.8Liter PT2767

€ 6,95

De Exo Terra Snake Bedding is een biologisch afbreekbaar reptielensubstraat, afkomstig van duurzaam onbehandeld hout en het is het ideale substraat voor kwekers en professionele reptielenhouders. Het is stofvrij en erg zacht, wat het geschikt maakt voor zelfs de meest gevoelige soorten en pasgeboren dieren. De Exo Terra Snake Bedding is hittebehandeld om bacteriële besmetting te reduceren en de absorptie te stimuleren. De unieke textuur van de houtvezels laat reptielen toe om stevige nestplaatsen uit te graven die lijken op hun natuurlijke schuilplaatsen.