Zoo Med, Repti Sand 4.5 Kilo

€ 14,95

Zoo Med, Repti Sand 4.5 Kilo

€ 14,95

ReptiSand® Desert White, Natural Red en Midnight Black zijn natuurlijke zandkleuren zonder toegevoegde kleurstoffen of chemicaliën. Het stimuleert het natuurlijke graaf- en graafgedrag en is een uitstekende warmtegeleider. ReptiSand® creëert een zeer natuurlijke en aantrekkelijke omgeving voor woestijnreptielensoorten. Geweldig voor baardagamen, zandboa's, schildpadden met zachte schaal, enz.

ZooMed Vita-Sand®

€ 13,49

ZooMed Vita-Sand®

€ 13,49

Volledig natuurlijk, met vitamine versterkt calciumcarbonaatsubstraat. Geen kunstmatige kleurstoffen of kleursealers. Uitstekend substraat voor baardagamen, Uromastyx-hagedissen, monitoren, gekko's (inclusief luipaardgekko's) en woestijnschildpadden.

Zoo Med, ReptiFresh® 3.6Kilo RO-8E

€ 14,95

Zoo Med, ReptiFresh® 3.6Kilo RO-8E

€ 14,95

Natuurlijk mineraal substraat dat geuren absorbeert en het natuurlijke graaf- en graafgedrag stimuleert. ReptiFresh® kan worden gebruikt met de volgende soorten reptielen: Baardagamen, Luipaardgekko's, Uromastyx-hagedissen, woestijnsoorten van skinks, gekko's, Agamid-hagedissen en zandbanken.

Kan ook worden gebruikt als een “mix-in” met Zoo Med ReptiSand® , Vita-Sand® of Excavator® Clay Burrowing Substrate om geurtjes te verminderen. Stimuleert het natuurlijke graaf- en graafgedrag. Gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. ReptiFresh® kan tot 12 maanden meegaan voordat vervanging nodig is.