Bakjes voor uw Water schildpadden

Het Exo Terra Turtle Terrarium is het ideale aqua-terrarium voor waterschildpadden en andere aquatische reptielen, amfibieën en ongewervelden. Het Exo Terra Turtle Terrarium is een robuust gebouwd, volledig glazen terrarium, ontworpen om waterschildpadden en andere waterbewoners van een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving te voorzien. Het verlaagde voorpaneel met afgeronde hoeken verzekert een perfecte observatie en laat een betere interactie met uw dieren toe. Het extra brede en grote wateroppervlak voorziet uw dieren van meer leef- en zwemruimte. Het extra grote wateroppervlak bied veel inrichtingsmogelijkheden om een zo natuurlijk en aantrekkelijk mogelijke leefomgeving te ontwerpen. Met zijn vlotte design past het Turtle Terrarium uitstekend in elke huiskamer.

  • Extra groot wateroppervlak
  • Stijlvol aqua-terrarium met gebogen glas
  • Verlaagd voorpaneel voor betere observatie
  • Eenvoudige toegang en betere interactie met uw dieren
Uitverkocht

Exo Terra Terrarium wave

€ 84,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Exo Terra Terrarium wave

€ 84,95

Het Exo Terra Turtle Terrarium is het ideale aqua-terrarium voor waterschildpadden,Salamanders en andere aquatische reptielen, amfibieën en ongewervelden. Het Exo Terra Turtle Terrarium is een robuust gebouwd, volledig glazen terrarium, ontworpen om waterschildpadden en andere waterbewoners van een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving te voorzien.

Het Exo Terra Turtle Terrarium kan ook gebruikt worden voor verschillende bodembewonende dieren zoals landkrabben, luipaardgekkos, baardagamen, landschildpadden en doosschildpadden.

Uitverkocht

Exo Terra Terrarium straight

€ 104,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Exo Terra Terrarium straight

€ 104,95

Ontworpen door Europese herpetologen is het Exo Terra Turtle Terrarium het ideale terrarium voor in het water levende reptielen en amfibieën. Solide, robuust, en volledig waterdicht. Het Exo Terra Turtle Terrarium is ontworpen om de gezondheid van zowel plant als dier te bevorderen. Het extra brede, grotere wateroppervlak biedt meer bewegingsruimte voor de dieren en meer decoratiemogelijkheden.