Exo Terra Glow Light

€ 39,95

Exo Terra Glow Light

€ 39,95

De Exo Terra Glow Light

Geeft de mogelijkheid overal waar nodig een licht/warmtebron te plaatsen. Van industriële kwaliteit, met aluminium reflector, warmtebestendige fitting en klem met balhoofd. Het kan gemakkelijk aangeschakeld worden door de schakelaar, die op het extra lange snoer gemonteerd is. 

Exo Terra Draadlamp

€ 30,95

Exo Terra Draadlamp

€ 30,95

De Exo Terra Wire Light heeft een hittebestendige porseleinen fitting tot 150 Watt (PT2060) / 250 Watt (PT206) De draadlamp beschermt tegen onnodige hitteopbouw en is veiliger in gebruik. De Exo Terra Wire Light is de enige lamp die aan alle veiligheidsvoorschriften voldoet, in gebruik met de Exo Terra Ceramic Heater.

Exo Terra Reptile Dome

€ 24,95

Exo Terra Reptile Dome

€ 24,95

De Exo Terra Reptile Dome heeft een extra diepe aluminium reflector, dieper dan de meeste lampen. De Reptile Dome biedt de mogelijkheid om warmte- en/of lichtbronnen, waar nodig, op je terrarium te plaatsen. De aluminium reflector verhoogt de licht-, UVA- en UVB-afgifte aanzienlijk! De hittebestendige keramische lamphouder is geschikt voor zowel spaar- als gloeilampen (PT2348: max. 75W/ PT2349: max. 160W).

Exo Terra Light Bracket PT2223

€ 11,95

Exo Terra Light Bracket PT2223

€ 11,95

De Exo Terra Light Bracket is ontworpen om de Exo Terra Light Dome of andere draad- of koepel armaturentypes veilig boven elk Exo Terra Natural Terrarium of andere glasterrariums op te hangen. De Exo Terra Light Bracket is makkelijk afstelbaar op de meeste armaturentypes.

Exo Terra Compact Top

€ 39,95

Exo Terra Compact Top

€ 39,95

De Exo Terra Compact Top is een spaarlampen terrarium lichtkap ontworpen voor de Exo Terra Glazen Terrariums. Deze gemakkelijk te installeren lichtkap heeft vier fittingen voor spaarlampen of gloeilampen tot 26W. 

Exo Terra Dual Top

€ 124,95

Exo Terra Dual Top

€ 124,95

De Exo Terra Dual Top is een armatuur voor buislampen speciaal ontworpen voor het Exo Terra Natural Terrarium. De Dual Top is geschikt voor twee buislampen en 1 of 2 gu10 halogeen lampjes, hetgeen u toelaat 2 verschillende types lampen te combineren om zo uw dieren de ideale verhouding ultraviolet/zichtbaar licht te verschaffen.

Exo Terra Light Cycle Unit PT2243 2X30 Watt

€ 79,95

Exo Terra Light Cycle Unit PT2243 2X30 Watt

€ 79,95

De Exo Terra Light Units zijn de meest complete oplossing, en zijn geschikt om alle types TL-lampen op eender welk terrarium te gebruiken.

De Exo Terra Light Cycle Unit Electronic Dimming Terrarium Lamp Controller is een electronische ballast, een tijdklok en een ochtend- en avondschemeringsimulator in één. 

Exo Terra Light unit

€ 34,95

Exo Terra Light unit

€ 34,95

De Exo Terra Light Unit Electronic Terrarium Lamp Controller biedt een veelzijdige toepassing voor de verlichting van uw terrarium. Enkel de behuizing van de electrische ballast in de nabijheid van het terrarium monteren en de TL-buizen verbinden met de waterbestendige contactdoppen. De extra lange snoeren van de contactdoppen maken het mogelijk de buislampen erg dicht bij de dieren te plaatsen, hetgeen noodzakelijk is wanneer UVB-lampen gebruikt worden