Zoo Med is nog steeds de # 1 in reptielenverlichting: met de uitvinding van de eerste gespecialiseerde UVB-lamp voor reptielen (de ReptiSun UVB310) in 1993, veranderde Zoo Med de manier waarop hobbyisten reptielen voor altijd in gevangenschap hielden. Vóór de ReptiSun konden veel soorten niet met succes worden gehouden zonder dat dit resulteerde in een verkorte levensverwachting. De ReptiSun heeft geholpen dit probleem te verhelpen, en samen met Zoo Med's uitgebreide lijn van CFL, Mini CFL, T8, T5, Mercury Vapor, HID Metal Halide en LED-verlichting die gespecialiseerd is om alle delen van de UVA, UVB en zichtbaar licht te dekken spectrum, kunnen we u nu helpen bij het verfijnen van de leefomgeving van uw huisdier om de meest comfortabele en gezonde leefruimte binnenshuis te bieden.

ZooMed T5 ReptiSun® LED UVB Terrariumkap

€ 149,95

ZooMed T5 ReptiSun® LED UVB Terrariumkap

€ 149,95

Zoo Med's nieuwe ReptiSun® LED UVB-terrariumkap combineert energiezuinige, schitterende LED-verlichting met onze al lang vertrouwde ReptiSun® UVB-lamp. Naast de 6500K LED's, rode plantengroei-LED's en blauwe Lunar-LED's, bevat deze kap een T5 ReptiSun® UVB-lamp met hoge output. De kap is voorzien van een hoogglans gepolijste gebogen reflector voor maximale efficiëntie en UVB-penetratie. Dit is de ideale lamp voor grote terraria, beplante terraria en alle soorten die profiteren van blootstelling aan UVB en helder, zichtbaar licht.

ZooMed ReptiSun® LED terrariumkap LF83E 122/152cm

€ 249,95

ZooMed ReptiSun® LED terrariumkap LF83E 122/152cm

€ 249,95

Energiezuinige LED terrariumverlichting met een onopvallend ontwerp! Uniek modulair ontwerp maakt het mogelijk LED-panelen te vervangen of uit te wisselen. Deze kappen hebben verstelbare rails waardoor ze op verschillende terraria passen. De kap kan ook worden opgehangen met de meegeleverde roestvrijstalen ophangset voor kabels. Zorgt voor helder, mooi licht voor uw reptiel of amfibie en bevorder tegelijkertijd het natuurlijke gedrag van uw dier en de groei van terrariumplanten.

verstelbaar van 122 tot 152cm

ZooMed ReptiSun® T5 HO terrariumkap

€ 54,95

ZooMed ReptiSun® T5 HO terrariumkap

€ 54,95

ReptiSun® T5 HO terrariumkap

Nieuw ontwerp met laag profiel. Energiezuinige T5 HO elektronische ballast voor een snelle start en maximale lampprestaties. Hoogglans gepolijste gebogen reflector voor een hoger lamprendement. Gebruik met een Zoo Med ReptiSun® T5 HO-lamp om uw reptiel te voorzien van UVB-, UVA- en zichtbaar licht.

ZooMed Naturalistic Terrarium® Hood

€ 39,95

ZooMed Naturalistic Terrarium® Hood

€ 39,95

Naturalistic Terrarium®.

De LF50E Naturalistic Terrarium® Kap heeft een ingebouwde reflector en fitting voor warmte- of UVB-lampen. Past op alle 30cm brede Naturalistic Terrariums® NT-1 of NT-2).

De LF55E Naturalistic Terrarium® Hood heeft een ingebouwde reflector en twee fittingen voor warmte- en UVB-lampen. Past op alle 45cm brede Naturalistic Terrariums® NT-3 of NT-4).

ZooMed Reptielen Lampstandaard LF-21

€ 33,95

ZooMed Reptielen Lampstandaard LF-21

€ 33,95

Gebruik een Reptile Lamp Stand om veilig een van Zoo Med's Lamp armaturen of Druppelaars boven uw verblijf te hangen. Heeft snoerclips en een grote voet voor stabiliteit. Het formaat is geschikt voor terraria tot 60cm groot en heeft een maximale hoogte-instelling van 24 ″ (61 cm) en een maximale lengte-instelling van 12 ″ (30 cm).

ZooMed Nano Dome

€ 21,95

ZooMed Nano Dome

€ 21,95

Zoo Med's Nano Nano Dome en Zoo Med's Nano Combo Dome Lamparmatuur. Perfect voor alle Zoo Med Nano Bulbs. Kleine lampfixture voor terraria van nano-formaat (10 gallon of kleiner). Ideaal voor kleine gekko's, jonge reptielen, amfibieën, vogelspinnen, insecten en andere ongewervelde dieren. ALLEEN! te gebruiken met Zoo med's Nano verwarmings- en verlichtingsproducten (lampen niet inbegrepen). Geschikt voor maximaal 40 watt per stopcontact.

ZooMed Mini Deep Dome

€ 25,95

ZooMed Mini Deep Dome

€ 25,95

De Mini Deep Dome en de Combo Deep Dome Lamp Fixture zijn voorzien van een extra lange reflectorkoepel die verder reikt dan de voorkant van de lamp, waardoor wordt voorkomen dat de lamp 'uitsteekt'.

Keramische fitting: voor gebruik met lampen tot 100 watt. Gepolijste aluminium koepel voor maximale licht- en warmteafgifte.

Zoo Med Deep Dome Lamp Fixture

€ 36,95

Zoo Med Deep Dome Lamp Fixture

€ 36,95

De Deep Dome en de Combo Deep Dome Lamp Fixture zijn voorzien van een extra lange reflectorkoepel die buiten de voorkant van de lamp uitsteekt, waardoor de lamp niet uitsteekt. Het is perfect voor gebruik met Zoo Med's PowerSun® UV-lampen en ReptiSun® UVB compacte fluorescentielampen. Het hoogglans gepolijste aluminium in de dome verhoogt de UVB- en UVA-output aanzienlijk.

ZooMed Porcelain Clamp Lamp

€ 22,95

ZooMed Porcelain Clamp Lamp

€ 22,95

Zoo Med's meest populaire klemlamparmatuur is verkrijgbaar in drie maten: koepels met een diameter van 5,5 ″ (14 cm), 8,5 ″ (22 cm) of 10 ″ (25 cm). Gemaakt van dik geschilderd aluminium. Alle drie de modellen hebben een keramische fitting en kunnen worden gebruikt met de klemlamp-veiligheidsafdekking om uw lampen, dieren en huis te beschermen.

ZooMed Wire Cage Clamp Lamp LF-10EC

€ 28,95

ZooMed Wire Cage Clamp Lamp LF-10EC

€ 28,95

Deze keramische basisklemlamp is ideaal voor gebruik met alle soorten gloeilampen of keramische warmteafgevers. Dit klemlamp armatuur heeft een hittebestendige porseleinen fitting die tot 150 watt aan kan. De draadbeschermer is veiliger dan een aluminium reflector omdat het onnodige warmteopbouw en mogelijke handbrandwonden voorkomt. De enige Zoo Med klemlamparmatuur die UL-goedgekeurd is bij gebruik in combinatie met de keramische warmteafgever van Zoo Med.