Exo Terra Basking Spot Lamp

€ 8,25

Exo Terra Basking Spot Lamp

€ 8,25

Een breedspectrumdaglicht lamp met een Neodymium coating. Dit spectrum is ideaal voor de fotosynthese bij planten en het UVA-licht (ultraviolet A) draagt bij tot het fysiologische welzijn van reptielen. 

Sale!

Exo Terra Heat Lamp

€ 7,50 € 6,75
Sale!
Sale!

Exo Terra Heat Lamp

€ 7,50 € 6,75

Een breedspectrum daglicht lamp met een Neodymium coating. Dit spectrum is ideaal voor de fotosynthese bij planten en het UVA-licht (ultraviolet A) draagt bij tot het fysiologische welzijn van reptielen. Een andere belangrijke factor is dat de warmtestraling van deze lamp de totaaltemperatuur in het terrarium verhoogt.

Exo Terra Reptile Vision

€ 18,95

Exo Terra Reptile Vision

€ 18,95

Het oog van een reptiel is gevoelig voor andere golflengten in het lichtspectrum dan dat van de mens. Tot nu werden lampen steeds ontwikkeld op basis van het menselijk zicht. Het spectrum van de Reptile Vision Lamp piekt in de golflengten die belangrijk zijn voor reptielen. Als gevolg hiervan zullen reptielen het licht als helderder ervaren, en kleuren en hun omgeving op een natuurlijkere wijze waarnemen. De Exo Terra Reptile Vision Lamp zal helpen om de levensomstandigheden en het fysiologische welzijn van uw reptielen te verbeteren. Combineer deze lamp met de Exo Terra Reptile UVB lampen om de leefomstandigheden van uw reptielen te optimaliseren.

Exo Terra Natural Light

€ 19,95

Exo Terra Natural Light

€ 19,95

De Exo Terra Natural Light is een daglicht lamp met volledig spectrum, een zeer hoge opbrengst van zichtbaar licht en een hoge kleurweergave index (98 CRI). Door de hoge opbrengst van zichtbaar licht en de kleurtemperatuur van 6700 K wordt de Natural Light Terrarium Lamp aangeraden als algemene lichtbron voor alle soorten terrariums.