ZooMed, Infrared Heat Spotlamp

€ 10,49

ZooMed, Infrared Heat Spotlamp

€ 10,49

Echt rood glas, niet geverfd of gecoat (behalve de 250 w, die is gelakt)! De spotreflector van Zoo Med concentreert meer warmte in uw behuizing en minimaliseert nachtelijke verblinding. Ideale 24-uurs warmtebron voor alle soorten reptielen, amfibieën, vogels of kleine dieren. Zeer weinig zichtbaar licht om het slaappatroon van uw dieren niet te verstoren. Uitstekend geschikt voor nachtelijke bezichtigingen van alle soorten in gevangenschap levende dieren.

ZooMed, Nightlight infra Reptile Bulb,

€ 9,25

ZooMed, Nightlight infra Reptile Bulb,

€ 9,25

Zuinige 24-uurs warmtebron voor alle soorten reptielen, amfibieën, vogels of kleine dieren. Biedt zeer weinig zichtbaar licht om het slaappatroon van uw dieren niet te verstoren. Een perfecte 'nachtlamp' om het nachtelijke gedrag van uw dieren te bekijken. Europese kwaliteit voor een lange levensduur. Net als onze Nocturnal Infrared Heat Lamp, is de Nightlight Red ™ Reptile-lamp ook gemaakt van echt rood glas (niet geverfd of gecoat) voor een betere warmteoverdracht.

ZooMed Nano Infrarood Warmtelamp

€ 8,49

ZooMed Nano Infrarood Warmtelamp

€ 8,49

De infrarood warmtelampen van Zoo Med zijn nu verkrijgbaar in nanoformaat! Ideale warmtebron 's nachts of 24 uur per dag voor alle soorten reptielen, amfibieën, vogels of kleine dieren. Er is weinig zichtbaar licht aanwezig om het slaappatroon van uw dieren niet te verstoren. Uitstekend geschikt voor nachtelijke bezichtigingen van alle soorten in gevangenschap levende dieren.

ZooMed, Day/Night Reptile Bulb Combo DBC-1E

€ 14,95

ZooMed, Day/Night Reptile Bulb Combo DBC-1E

€ 14,95

Het combopakket met dag en nacht reptielenlampen bevat 60 watt-lampen van onze populaire daglichtblauwe en nachtlichtrode reptielen lampen. bevat de lampen  (DB-60E & NR-60E)