De Lampen van Zoo Med zijn nu verkrijgbaar in Nano-formaat! Ideaal voor gebruik bij reptielen die dagelijkse zonnebaden en warmte en/of U.V nodig hebben, waaronder veel tropische en woestijnsoorten.

ZooMed Nano Dome

€ 21,95

ZooMed Nano Dome

€ 21,95

Zoo Med's Nano Nano Dome en Zoo Med's Nano Combo Dome Lamparmatuur. Perfect voor alle Zoo Med Nano Bulbs. Kleine lampfixture voor terraria van nano-formaat (10 gallon of kleiner). Ideaal voor kleine gekko's, jonge reptielen, amfibieën, vogelspinnen, insecten en andere ongewervelde dieren. ALLEEN! te gebruiken met Zoo med's Nano verwarmings- en verlichtingsproducten (lampen niet inbegrepen). Geschikt voor maximaal 40 watt per stopcontact.

ZooMed Nano-led ES-5NE

€ 10,95

ZooMed Nano-led ES-5NE

€ 10,95

Energiezuinige LED voor de leefomgeving van uw huisdier, nu in Nano-formaat!

Duurzame, energiezuinige LED-daglichtlamp. Bevordert de groei van levende planten. Heldere, naturalistische lamp voor terraria van nano-formaat. Ideaal voor kleine gekko's, jonge reptielen, amfibieën of ongewervelde dieren (spinachtigen of vogelspinnen).

ZooMed Nano Basking Spot Lamp

€ 5,49

ZooMed Nano Basking Spot Lamp

€ 5,49

De Basking Spot Lampen van Zoo Med zijn nu verkrijgbaar in Nano-formaat! Ideaal voor gebruik bij dagelijkse reptielen die thermoregulerend werken door te zonnebaden, waaronder veel tropische en woestijnsoorten.

Kleine warmtelamp voor overdag voor terraria van nano-formaat. Ideaal voor kleine gekko's, jonge reptielen, amfibieën of ongewervelde dieren (spinachtigen of vogelspinnen). Verkrijgbaar in 25 watt en 40 watt.

ZooMed Nano Halogeen Warmtelamp 35 Watt HB-35NE

€ 5,49

ZooMed Nano Halogeen Warmtelamp 35 Watt HB-35NE

€ 5,49

De halogeen warmtelampen van Zoo Med zijn nu verkrijgbaar in nanoformaat! Halogeentechnologie verlengt de levensduur van uw lampen. Helder helder wit licht laat de kleuren van dieren er rijker uitzien! Deze lamp geeft gunstige UVA-stralen die het kweken en de voedsel opname bevorderen en komen het welzijn van uw reptielen ten goede.

ZooMed Nano Infrarood Warmtelamp

€ 8,49

ZooMed Nano Infrarood Warmtelamp

€ 8,49

De infrarood warmtelampen van Zoo Med zijn nu verkrijgbaar in nanoformaat! Ideale warmtebron 's nachts of 24 uur per dag voor alle soorten reptielen, amfibieën, vogels of kleine dieren. Er is weinig zichtbaar licht aanwezig om het slaappatroon van uw dieren niet te verstoren. Uitstekend geschikt voor nachtelijke bezichtigingen van alle soorten in gevangenschap levende dieren.

ZooMed Nano Ceramic Heat Emitter

€ 17,49

ZooMed Nano Ceramic Heat Emitter

€ 17,49

Zoo Med's Ceramic Heat Emitter is nu verkrijgbaar in NANO-formaat! Keramische warmtestralers zijn de perfecte 24-uurs warmtebron voor alle reptielen. Deze porseleinen verwarmingsapparaten worden in een standaard porseleinen gloeilampfitting geschroefd en geven intense "spierpenetrerende" infraroodwarmte af.

Geeft geen licht! 24-uurs warmtebron voor terraria van nano-formaat. Lang leven! Gaat tot 5 jaar mee. Ideaal voor kleine gekko's, jonge reptielen, amfibieën of ongewervelde dieren (spinachtigen of vogelspinnen). Verkrijgbaar in 25 watt en 40 watt.

ZooMedCreatures ™ LED Black Light. CT-BLE

€ 15,95

ZooMedCreatures ™ LED Black Light. CT-BLE

€ 15,95

Breng uw schorpioen, insect en andere ongewervelde dieren in het donker onder de aandacht met het gespecialiseerde Creatures ™ LED Black Light. Werkt met de Creatures ™ koepellamparmatuur en de Nano Armaturen. Periodiek te gebruiken tijdens nachtelijke uren.