Zoo Med PowerSun® UV

€ 69,95

Zoo Med PowerSun® UV

€ 69,95

De PowerSun® UV is een kwikdamplamp met eigen ballast die UVA, UVB en warmte afgeeft in één lamp! Past in een standaard keramische fitting (geen ballast nodig). De 160 Watt projecteert UVB tot enkele meters van het oppervlak van de lamp en is ideaal voor grote terraria of vogelvolières. Kenmerken zijn onder meer vernikkeld schroefdraad van hoge kwaliteit om corrosie te voorkomen en een volledige garantie van één jaar!

ZooMed, Heat & UVB Combo Pack

€ 34,95

ZooMed, Heat & UVB Combo Pack

€ 34,95

Repti Basking Spot®-lamp

100 Watt Basking Spot®-lamp De # 1 verkopende "zonnelamp" voor alle soorten reptielen. Gepatenteerde computer ontworpen "dubbele reflector" focust 35% meer licht / warmte in de bundel dan andere reflectorlampen. Gaat tot 2.000 uur mee.

5.0 UVB compacte fluorescentie

Compacte fluorescerende UVB-lamp met eigen ballast voor reptielen en amfibieën. Helpt bij het voorkomen van metabolische botziekte die vaak voorkomt bij reptielen in gevangenschap van 6-12 maanden oud. Biedt UVB voor vitamine D-productie en calciummetabolisme. Lamp straalt UVA uit dat wordt waargenomen door reptielen en helpt het activiteitsniveau, de eetlust en het voortplantingsgedrag te verhogen.