Repti Planet

REPTI PLANET DAYLIGHT BASKING

€ 4,95

REPTI PLANET DAYLIGHT BASKING

€ 4,95

REPTI PLANET DAYLIGHT BASKING
Creëert een warmteplek voor reptielen en amfibieën. Verhoogt de binnentemperatuur van het terrarium. Bevat UVA-straling, ondersteunt natuurlijke fysiologische processen. Het ontwerp van de lamp zorgt voor een hogere lichtintensiteit en warmtestraling.

REPTI PLANET DAYLIGHT FROSTED

€ 4,95

REPTI PLANET DAYLIGHT FROSTED

€ 4,95

Matte warmtespot ideaal voor tropische terraria
Creëert een warmtevlek voor reptielen en amfibieën
Verhoogt de binnentemperatuur van het terrarium
Bevat UVA-straling, ondersteunt natuurlijke fysiologische processen
Kleurenspectrumlicht simuleert regenwoud

Bulb REPTI PLANET Daylight Frosted geeft een optimale verhouding van ultraviolette UVA straling, licht straling en infrarood (warmte) straling en is ideaal in combinatie met UVB en nachtlampen (bijvoorbeeld Repti Planet Repti UVB, Infrarood Warmte, Nachtwarmte). Het is een bol met een volledig spectrum die fysiologische processen bevordert, zoals activiteit, voedselopname en voortplanting. Het spectrum van koude kleuren imiteert licht in tropische gebieden en regenwouden. De Lamp is bijvoorbeeld geschikt voor tropische kikkers, gekko's en hagedissen.

REPTI PLANET HALOGEN SUN

€ 7,95

REPTI PLANET HALOGEN SUN

€ 7,95

REPTI PLANET HALOGEEN LAMP
Hogere intensiteit van licht en warmtestraling. Lager stroomverbruik. Bevat UVA-straling, ondersteunt natuurlijke fysiologische processen. Langere levensduur en grotere spatwater- en vochtbestendigheid (variant met glas). Bevat UVB-licht. Kan worden gebruikt als lamp met volledig spectrum (variant zonder glas).

REPTI PLANET SOLAR UVA/UVB ALL IN ONE

€ 37,95

REPTI PLANET SOLAR UVA/UVB ALL IN ONE

€ 37,95

Optimale verhouding van UVA, UVB, licht en warmtestraling in één lamp. Simuleert natuurlijk zonlicht. Helpt bij het voorkomen van metabolische botziekte. Ondersteunt natuurlijke stofwisselingsprocessen.werkt zonder balast op 230 volt